3K Kinderopvang
3K Kinderopvang – Persoonlijk en kleinschalig
3K kinderopvang Burdaard verzorgt de professionele opvang voor Burdaard en omstreken. Zij zijn gevestigd in het Multi Functioneel Centrum (MFC). Het MFC staat door middel van een droogloop in verbinding met de basisschool.
Kinderen uit Burdaard en omstreken in de leeftijd van 4 tot 13 jaar kunnen voor schooltijd opgevangen worden en naar school worden gebracht. En worden na schooltijd door een deskundig pedagogisch medewerkster opgevangen. Ook is de BSO open op schoolvrije dagen en tijdens schoolvakanties.

De BSO-ruimte is sfeervol en functioneel ingericht. Centraal in de ruimte staan ronde tafels met stoelen waarbij de kinderen gezamenlijk fruit, crackertje en drinken krijgen.
Verder zijn er in de ruimte gezellige hoeken gecreëerd zoals een poppenhoek, winkelhoek, leeshoek, autohoek, bouwhoek en de relaxhoek. Naast het vrij spelen bieden wij ook verschillende knutsel- en spelactiviteiten aan.
Kindvriendelijk, ontwikkeling, veiligheid, gezelligheid en ontspanning zijn enkele kreten die bij ons hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat de kinderen op de eerste plaats komen en zelf mogen bepalen wat, met wie en wanneer ze wat willen gaan doen.
Op de omheinde buitenspeelplaats kunnen de kinderen zich prima vermaken in de grote zandbak, op de wiebelhond en met het uitdagende buitenspeelgoed. Ook wordt er vaak gespeeld op het dorpsplein, welke gelegen is aan de voorzijde van het gebouw. Daar bevinden zich een grote voetbalkooi en diverse speeltoestellen. Indien het weer het toelaat proberen wij elke dag buiten te spelen.
Kinderopvang gecombineerd met muziekles, zwemles en sportles. Ouders moeten deze activiteiten vaak organiseren na werktijd. 3K kinderopvang in Burdaard gaat de opvang combineren met activiteiten waardoor er meer rust bij de kinderen en de ouders zal ontstaan.

Openingstijden:
3K kinderopvang – Burdaard is geopend op;
VSO maandag t/m vrijdag 7:00 uur - tot 8.15 uur

BSO:
Maandag 14.00 uur - 18:30 uur
Dinsdag 14.00 uur - 18:30 uur
Woensdag 14.00 uur - 18:30 uur
Donderdag 14:00 uur - 18:30 uur
Vrijdag 12.00 uur - 18.30 uur
Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk in overleg*

Vakantieopvang:
Maandag t/m vrijdag 7:00 – 18.00 uur
Verlengde opvang tot 19.00 uur is mogelijk in overleg*

De opvang kan eventueel op afspraak gecombineerd worden met zwemles, muziekles en sport. De overheid ondersteunt de ouder(s) financieel bij 3K kinderopvang. Op www.toeslagen.nl kunt u deze financiële ondersteuning eenvoudig berekenen.


Contactgegevens:
3K Kinderopvang
T.a.v Chantal Boering
Schoolstraat 12
9111 HH Burdaard
06-29223260
kinderopvang3k@outlook.com
www.3k-kinderopvang.nl